AudioUpgrades l Montage

AudioUpgrades is de importeur van Morel Carhifi in de Benelux.

Morel is een Israelische luidspreker fabrikant welke bekend is vanuit de High-end huiskamer luidsprekers. De veelal handgemaakte luidsprekers gebruiken de unieke technieken van Morel welke voor ongevenaarde klank zorgen. Morel is hiermee een van de laatste fabrikanten die zelf ontwikkelen en fabriceren. De muziek belevenis staat voorop. Met Morel luidsprekers zult u de muziek ervaren zoals deze bedoeld is en de staging is te vergelijken met het luisteren naar een live optreden

Alles eenvoudig geregeld via internet

  • Audioupgrade regelt als enige in de Benelux de inbouw van elektronica via internet. Wij combineren het gemak van internet met een netwerk van inbouwspecialisten bij u in de buurt.

Kwaliteit voor vaste prijs

  • Door gebruik te maken van onze diensten verzekert u zich van een goede inbouw kwaliteit die wordt verzorgd tegen vaste prijzen. U kiest zelf een installatie partner bij u in de buurt en in dit goed uitgeruste inbouwstation zorgt gekwalificeerd personeel voor een perfecte werking van de door u aangeschafte apparatuur.

Levenslange garantie

  • Wij zijn zo overtuigd van onze inbouwkwaliteit dat we levenslange garantie durven te geven op de inbouw. Ook bij een eventuele latere vraag of uitleg kunt u terecht bij deze Morel dealer.
Geen dealer in de buurt?
  • Mocht er nog geen Morel dealer bij u in de buurt zitten bel ons dan, door de samenwerking met United Carshops is er altijd een specialist in uw regio die de montage kan doen

Klik hier voor de Morel verkooppunten