Producten die wij gebruiken

Toen u uw auto kocht zat er een standaard systeem in welke ontwikkelt was door de fabrikant van de auto eventueel in samenwerking met een audio leverancier. Vaak zijn de componenten van zo'n systeem voor de auto ontwikkelt en hoeven zeker niet slecht te zijn. Alleen wordt uw auto en deze aparatuur ontwikkelt en pas vele jaren later op de markt gebracht. Hierdoor voldoet het niet altijd aan de huidige eisen. Daarnaast is het altijd een compromis tussen gewicht, kwaliteit en prijs. De fabrikant, importeur en dealer moeten er immers aan verdienen.

Audioupgrade

Audio upgrades heeft zich gespecialiseerd in het beter maken van af-fabriek systemen. Door de montage van Morel luidsprekers met een hoge efficientie kunnen we vaak al een grote verbetering behalen zonder dat er een versterker of subwoofer nodig is. Natuurlijk wordt het geluid nog beter als we dat wel doen. Daarom bieden we een goed,beter en best oplossing aan. 

Alle prijzen zijn incl BTW en montage

Wanneer koopt u een audioupgrade

In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse pakketten welke afgestemd zijn op uw auto. Selecteer simpelweg uw auto en bouwjaar en de configurator maakt een 3 tal voorstellen. Een speaker upgrade, een speakerupgrade met versterker en een versie met subwoofer.

Dit zijn de value for money pakketten, uiteraard kan er ook een maatwerk set worden samengesteld, hiervoor verzoeken wij u om een afspraak te maken in 1 van de winkels.

Audioupgrade kopen

Wilt u een audioupgrade kopen of betere luidsprekers of welfs een complete set met subwoofers? Bezoek dan onze webshop! 

Audioupgrades.nl maakt gebruik Morel luidsprekers en versterkers, als er dsp producten gebruikt worden zijn dit de producten van Match en/of Helix

Morel luidsprekers en versterkers

Morel fabriceert al bijna 40 jaar luidsprekers. Deze luidsprekers onderscheiden zich van de collega merken door gebruik van exclusieve technieken welke in de High-end home audio zijn ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn titanium spreekspoelen in de woofers, carbon conussen uit 1 stuk en extreem grote spreekspoelen. Daarnaast worden alle luidsprekers getuned in de auto, dit is een groot verschil met massa fabrikanten welke de luidsprekers tunen voor de demokasten.

Met Morel zal het resultaat in de auto dan ook nooit tegevallen. Morel gebruikt altijd soft-dome tweeters en in vrijwel alle serie's aparte filters.

De eigenaar van Morel is een muzikant en wil dat zijn luidsprekers de muziek weergeven zoals je deze ook ervaart bij een live concert.

Ga naar een van onze dealers en ervaar de muziek zoals deze bedoelt is.

Doordat de installateur van speciale, voertuigspecifieke (verloop)kabels gebruikmaakt, hoeft er aan de elektrische installatie van de auto niets veranderd te worden. Ook worden er geen gaten geboord of gezaagd. Daardoor is de upgrade geschikt voor leaseauto’s en kan hij ook worden meegenomen naar een volgende auto. Het inbouwen geschiedt bij één van ruim zestig United Installers (installatie netwerk van United Carshops), stuk voor stuk in auto-elektronica gespecialiseerde en deskundige inbouwstations. Met Audioupgrades.nl geniet je van alle voordelen van je af-fabriek ingebouwde systeem maar wel met een topgeluid, zonder dat je de dure optionele geluidsystemen van de autofabrikant vastzit!

Morel producten zijn o.a geschikt voor inbouw in de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Lada, Lamborghini, Lexus, Lotus, Jaguar, Jeep, Kia, Land rover, Lancia, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.